In deze drukke tijden kan het soms lastig zijn om een moment in te plannen voor jezelf. Een moment om gezond te eten, te sporten en te ontspannen. Daarnaast hebben we ook nog een drukke baan en een huishouden te onderhouden. Er wordt veel van ons verwacht en we lopen onszelf vaak voorbij. Ongemerkt zetten we onszelf op de laatste plek. Ben je wel gelukkig met het leven wat je op dit moment leidt?

Door overzicht en balans te creëren, tussen de verschillende aspecten waar wij mee te maken krijgen in het leven, maak je tijd en ruimte voor jezelf. Naar bed gaan met een leeg hoofd en opstaan met een lach.

Tijdens een intake gesprek bespreken we de onderwerpen die jij wilt aanpakken en kijken we welk traject het beste bij jou past. Gedurende het traject werken we naar de vastgestelde doelstelling toe. Wanneer er sprake is van meerdere doelstellingen, kan er een vervolgtraject worden gestart.

Coaching trajecten kunnen zowel fysiek als online worden gevolgd.

Traject

meer informatie over coachingtrajecten

Trajecten

Tijdens een coaching traject kijken we naar de verschillende levensgebieden. Waar wil jij graag verandering zien? Wat zit er dwars waardoor je niet helemaal gelukkig bent? Samen bekijken we naar de mogelijkheden voor jouw mooiste leven.

Duur

meer informatie over de omvang van de trajecten

Duur

Afhankelijk van de doelstelling kan een traject verschillen van 12 weken tot een jaar. We streven er uiteraard naar om 12 weken per doelstelling te behandelen. Het belangrijkste is dat jij je doel haalt, op jouw eigen tempo.

Vervolg

Wat gebeurt er als je het traject hebt afgerond?

Vervolg

Het is mogelijk, om na afloop van een traject, losse coaching sessies af te nemen. Je kunt er dan voor kiezen om een afspraak te maken, wanneer jij voelt dat het nodig is.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN INTAKE GESPREK

Tijdens het intake gesprek bepalen we de frequentie van de sessies en de omvang van het traject.  Een verandering kan pas een gewoonte worden, wanneer je hier consistent mee bezig bent. Een traject duurt om deze reden altijd minimaal drie maanden. Op deze manier behaal je echte resultaten, die je kunt behouden op lange termijn.