YES MEN Groundbreaker

Maximaliseer je potentieel en transformeer jezelf met de YES MEN Groundbreaker

Maak een afspraak
 mg 9885

YES MEN Groundbreaker – New You!

Wil je direct aan de slag en écht ervaren wat een transformatie kan betekenen? Ben je klaar om teleurstellingen achter je te laten en te werken aan een échte verandering? Start dan nu met de YES MEN Groundbreaker!

Mijn unieke en intensieve programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemende mannen die kampen met stress, vermoeidheid en midlife gerelateerde klachten. Mannen die er klaar voor zijn om belemmerende gedachten achter zich te laten, verantwoordelijkheid te nemen en de koers van hun leven te bepalen.

Tijdens de 11-daagse retreat en het vervolgprogramma van 9 maanden leer je om prioriteiten te stellen, innerlijke rust te creëren en te leven onder jouw eigen voorwaarden. Ik help jou om resultaten op de lange termijn te behalen, volledig te transformeren en te leven naar jouw maximaal potentieel.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de YES MEN Groundbreaker word je intensief begeleid door middel van persoonlijke online coaching, zodat je genoeg tijd hebt om met de tools aan de slag te gaan en te implementeren in je leven. Voor extra sturing ontvang je begeleidende video’s die aansluiten op de desbetreffende module. Je gaat werken met de unieke en krachtige formule die ervoor zorgt dat je loskomt van oude gewoontes en verantwoordelijkheid durft te nemen over de resultaten van je leven. We gaan aan de slag met mindset modules om te breken met belemmerende gedachtes en plaats te maken voor positieve en motiverende gedachtes. Je ondergaat een ware transformatie voor lichaam en geest, wat zich uit in business en privé.

Samen sparren?

Start vandaag nog met het transformeren van jouw lichaam en geest.