Wie ben ik?

Leuk dat je de tijd neemt om meer over mij te weten te komen!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Gillian. Ik ben Ervaringsdeskundige, Lifecoach en Personal Trainer. Ik help mensen bij het controleren van hun gewicht, begeleid bij het trainen en coach op de weg richting geluk.

Een aantal jaar geleden heb ik mijn hele leefstijl compleet omgegooid. Na, in het verleden veel verschillenden diëten gevolgd te hebben, kwam ik erachter dat het geheim niet in het dieet zit, maar in het bewust worden van je leefstijl. Ik heb helaas veel voor mijn kiezen gehad op het gebied van school, werk en gezondheid, maar hierdoor heb ik wél de kennis en ervaring mogen ontvangen, waar ik nu over beschik.

Naast een gezonde leefstijl en voldoende beweging, is het ook belangrijk om lekker in je vel te zitten. Door middel van coaching behandel ik onderwerpen waar een verbetering gewenst is.

Ik legde altijd de focus op één van de aspecten namelijk voeding, bewegen of mentaal. Hierdoor bereikte ik nooit wat ik wilde, omdat er altijd een onderdeel was dat geen aandacht kreeg. Het is belangrijk om een balans te creëren tussen de drie genoemde aspecten om gezond en gelukkig te kunnen zijn. Als het bij één van de pijlers niet goed zit, dan kun je nooit je doelen behalen en behouden. 

Door deze aanpak ben ik in totaal 36kg afgevallen, ik heb mijn eigen bedrijf opgericht, ik ben gelukkig en ik weet overal een positieve draai aan te geven. De sleutel tot succes.

Nu is het tijd voor jouw succes!

Laten we kennis maken!

Jouw succes is ook mijn succes