Hoi ik ben Gillian, leuk dat je er bent!

Ik ben Ervaringsdeskundige, Lifecoach en Personal Trainer. Ik help mensen bij het controleren van hun gewicht, begeleid bij het trainen en coach op de weg richting geluk.

Een aantal jaar geleden heb ik mijn hele leefstijl compleet omgegooid. Na, in het verleden veel verschillenden diëten gevolgd te hebben, kwam ik erachter dat het geheim niet in het dieet zit, maar in het bewust worden van je leefstijl. Ik heb helaas veel voor mijn kiezen gehad op het gebied van school, werk en gezondheid, maar hierdoor heb ik wél de kennis en ervaring mogen ontvangen, waar ik nu over beschik.

Naast een gezonde leefstijl en voldoende beweging, is het ook belangrijk om lekker in je vel te zitten. Door middel van coaching behandel ik onderwerpen waar een verbetering gewenst is.

Ik legde altijd de focus op één van de aspecten namelijk voeding, bewegen of mentaal. Hierdoor bereikte ik nooit wat ik wilde, omdat er altijd een onderdeel was dat geen aandacht kreeg. Het is belangrijk om een balans te creëren tussen de drie genoemde aspecten om gezond en gelukkig te kunnen zijn. Als het bij één van de pijlers niet goed zit, dan kun je nooit je doelen behalen en behouden. 

Door deze aanpak ben ik in totaal 36kg afgevallen, ik heb mijn eigen bedrijf opgericht, ik ben gelukkig en ik weet overal een positieve draai aan te geven. De sleutel tot succes.

Nu is het tijd voor jouw succes!

Vind jij het lastig om te starten? Wil je iets veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Plan dan nu een GRATIS coaching gesprek in en ik help je op weg.

Laat niets jou nog tegen houden om de beste versie van jezelf te worden!

Spreek ik je snel?

Liefs,

Gillian

Mindfullness E-book

GRATIS E-Book

Stuur het de download link naar:

In de drukke wereld waar wij in leven is het soms moeilijk om je rust te vinden. Even een momentje voor jezelf te pakken en even je hoofd leeg te maken. We hebben hier geen tijd voor en vaak weten we ook niet zo goed hoe we dit moeten doen. 

Het is wel belangrijk om deze momentjes voor jezelf te pakken, zodat je alles simpelweg beter vol kunt houden en een beter overzicht kunt krijgen over wat er allemaal moet gebeuren. 

Door mindfullness te trainen kun je dit gemakkelijker voor elkaar krijgen. Maar hoe doe je dit en wat is mindfullness nu eigenijk?

Mindfullness betekent eigenlijk gewoon dat je volledig bewust bent in het hier en nu. Je bent je bewust van je acties, je bent je bewust van patronen, maar je bent vooral bezig met hetgeen waar je op dat moment mee bezig bent. Het hier en nu. 

Herken jij bijvoorbeeld dat je aan hele andere dingen denkt terwijl je de afwas staat te doen of wanneer je aan het eten bent? Je bent dan niet bewust bezig met de afwas of met je eten. Waar denk je allemaal aan en is het nodig om hier nu me bezig te zijn? 

Met dit GRATIS E-book help ik je om dit te kunnen trainen. Ik geef je 5 tips om je op weg te helpen waardoor jij je hoofd leeg kunt maken en de rust kunt creëren die je nodig hebt.