Het is soms lastig om gemotiveerd te blijven. Een abonnement bij de sportschool te nemen en dan ook nog eens daadwerkelijk gaan. Welke oefeningen moet je precies doen en hoe behaal je jouw doelstellingen?

Door te sporten met een personal trainer ben je er zeker van dat dit op de juiste en een verantwoorde manier gaat. We bouwen het rustig op en kijken hoe dit het beste in jouw schema past.

Eerst maken we een afspraak, zodat we even kennis kunnen maken. Het is belangrijk dat er een klik is en dat we elkaar kunnen vertrouwen. Het is jouw avontuur en het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt, om zo de beste resultaten te kunnen behalen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en bepalen we welk traject het best bij jou past.

Locatie

Waar vinden de trainingen plaats?

Locatie

Voor de trainingen wordt er gebruik gemaakt van de studio van Mo2vation aan de Pijperstraat te Rotterdam. Er kan ook voor gekozen worden om buiten te trainen.

Samen sporten

Meer informatie over duo trainingen.

Duo training

Het is mogelijk om duo trainingen te volgen. De intake zal hiervoor ook gezamenlijk plaatsvinden. De credits hiervoor gelden per duo. Een duo traject kan uiteraard ook zijn met een collega, vriend(in) of familielid.

Trainingsschema

Losse schema's.

Booster

Het is niet mogelijk om alleen een trainingsschema af te nemen. Je kunt er wel voor kiezen om één keer per maand personal training te volgen om je trainingen een boost te geven. Je krijgt hierbij een schema mee, waar je zelf in de rest van de maand mee aan de slag kunt gaan.

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN

Bekijk welk pakket het beste bij je past. Om resultaat te boeken is het van belang dat er op de juiste manier getraind wordt, samen kijken we naar het pakket dat het beste bij jou past. Wil je aan de slag met een buddy? Kies dan voor een Duo training pakket.