Er zijn zoveel verschillende verhalen op het gebied van voeding. Het is moeilijk om te weten wat je moet geloven. Waar moet je op letten wanneer je boodschappen doet? Hoe kan je een druk leven hebben en ook nog eens gezond eten?

Door een planning te maken voor je maaltijden, breng jij jezelf niet in de positie om te kiezen voor een ‘snelle hap’. Het maken van bewuste keuzes is erg belangrijk, wanneer je een gezonde leefstijl aan wilt nemen. Het is belangrijk om te weten hoe je etiketten moet lezen en hoe je bewuste keuzes kunt maken.

Tijdens een intake gesprek bekijken we jouw huidige leefstijl. Er zijn verschillende programma’s om je te helpen naar een gezonde leefstijl. Afhankelijk van jouw doelstelling bepalen we welk programma het meest geschikt is.

Leefstijl V.S Dieet

meer informatie over voedingsprogramma's

Bewustwording

Ik geloof niet in diëten. Een dieet heeft altijd een einddatum en er gebeurt niks met je huidige gewoontes. Je kunt dit zien als een kick-start naar een gezonde leefstijl. Je leert wat de juiste voeding is en je lichaam leert weer op de juiste manier om te gaan met voeding.

Moeilijke eter

Ben je bang voor wat je te wachten staat?

Geen paniek

Ben je een 'moeilijke eter'? Eet je bepaalde dingen niet of lust je bepaalde dingen niet? Geen probleem. In het leven moet je creatief zijn. Ik ben zelf ook geen makkelijke eter, maar er is altijd wel een oplossing. Geef het een kans. Niet geschoten is altijd mis!

Training

Zit hier ook personal training bij?

Personal training

Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om een traject te starten met personal training.

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN

Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende leefstijlprogramma’s. Het Sportvasten programma en het Vegan Switch programma hebben beide een omvang van drie maanden. Heb je een boost nodig? Dan zijn deze programma’s wellicht geschikt voor jou. Heb je wat meer sturing nodig? Dan is het aan te raden om hier een traject naast te volgen om de resultaten daadwerkelijk te behouden op lange termijn. Uiteraard help ik je bij het maken van de juiste beslissing.

SPORTVASTEN TRAJECTEN – VANAF €499

Bij de Sportvasten trajecten kan er worden gekozen voor verschillende mogelijkheden. Bij alle trajecten zit online coaching inbegrepen.

Bij Sportvasten maakt je lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding. Hierdoor kun je gemakkelijk ongewenst buikvet verliezen en deze resultaten voor een lang termijn behouden.

VEGAN SWITCH – VANAF €429

Bij de Vegan Switch trajecten kan er worden gekozen voor verschillende mogelijkheden. Bij alle trajecten zit online coaching inbegrepen.   

Bij de Vegan Switch help je je lichaam te ontgiften en kun je tot 4 kilo afvallen in 10 dagen. Door de inname van veel plantaardig voedsel is je lichaam in staat om efficiënt te ontgiften, dat zorgt voor meer energie en een mooiere huid.

 

LEEFSTIJL TRAJECT – €780

Tijdens dit traject wordt je begeleid tot de aanpassingen een gewoonte zijn geworden, we hebben wekelijks een coaching sessie met een weging. Dit traject heeft een omvang van drie maanden.

Afhankelijk van de situatie wordt er gekozen  voor fysieke maandelijkse of wekelijkse coaching sessies.

Het is ook mogelijk om een traject te volgen met wekelijkse Personal Training sessies. Vooraf hebben wij een kennismakingsgesprek om het traject te bepalen. Elk traject heeft een omvang van drie maanden.